Her er du: Autohuset VestergaardOm os › Historie

Historie

Volvo salg og service igennem de sidste 28 år.

1983
Det hele startede i 1983 med forhandlingen af Volvo person- og lastvogne samt Renault personvogne i Vejle og Fredericia og lidt senere indgår Marineafdelingen, med forhandling og reparation af Volvo Penta motorer. Først i halvfemserne udvides selskabet med forhandling af Volvo lastvogne i Kolding samt Volvo busser vest for Storebælt - sidstnævnte som et selvstændigt selskab kaldet Bus Center Vest A/S.

1995
I Kolding, nærmere betegnet Bramdrupdam bygges i 1995 et moderne og højteknologisk lastvogns- og buscenter, som er et af de største og mest moderne lastbilhuse vest for Storebælt og året efter overtages forhandlingen af Volvo lastvogne samt Volvo og Renault person- og varevogne i Grindsted. I samme forbindelse erhverves 51% af opbygger virksomheden Vognsmeden ApS - også beliggende i Grindsted. Pr. 1. november 1999 overtages forhandlingen af Volvo og Renault person- og varevogne i Kolding.

2000
Næste kapitel i Autohuset Vestergaard A/S historie, sker pr. 1. april 2000, hvor Nauerby Bil A/S med Volvo og Renault forretninger i Odense og Svendborg indgår i koncernen - både hvad angår person- og lastvogne.

2001
Den 1. april 2001, bliver Autohuset Vestergaard A/S eneste Volvo og Renault forhandler på Fyn, med overtagelsen af forretningen Volvo/Renault i Aarup. Den 1. juli 2001 overtager Autohuset Vestergaard A/S Hertz biludlejningsaktiviteterne i Trekantområdet og på Fyn. Dette er et nyt og spændende tiltag da Hertz er det første udlejningsselskab der omdanner deres forretninger til at være franchisee baserede hos en bilforhandler. Den 1. juli 2002 erhverves en andel på 40% af Hertz Lease A/S, med domicil i København.

2007
I 2007 blev de to personvognsbutikker i Kolding slået sammen og flyttede ud i et nybygget top moderne bilhus i to etager på Trianglen 4.

2008
I 2008 blev de to butikker i Vejle ligeledes slået sammen og også de flyttede ud i et top moderne bilhus i to etager på Løversysselvej 9.

Se mere om Autohuset Vestergaard A/S her