Her er du: Autohuset VestergaardServices › Vestergaard Serviceaftale

Vestergaard Tryghedsaftale - nøglen til tryghed

En ukendt faktor ved at eje en bil er de uforudsete udgifter. Med en Vestergaard Tryghedsaftale får du tryghed, sikkerhed og køreglæde for alle pengene.

For en fast lav ydelse hver måned er du sikret fuld service med originale reservedele og uddannede serviceteknikere, samt gratis vejhjælp, Derudover får du gratis top up olie og sprinklervæske mellem serviceeftersynene. Du skal blot komme ind forbi værkstedet, så klarer vi det mens du venter.
 
En Vestergaard Tryghedsaftale kan tegnes på en Volvo, der er op til 12 måneder gamle.
 
Tryghedsaftalen kan tegnes til at dække op til 60 måneder og op til 250.000 km. i perioden.
 
Aftalen er ekskl. dæk, da du som kunde hos Autohuset Vestergaard altid kan handle disse til markedets bedste priser.
 
Sikker betaling
Du skal heller ikke bekymre dig om betalingen. Når du opretter en Vestergaard Tryghedsaftale, tilmelder vi den automatisk til PBS, så det månedlige beløb bliver trukket direkte på din konto: trygt, nemt og problemfrit.
 
Det betaler sig...
Når du tegner en Vestergaard Tryghedsaftale, sikrer du samtidigt, at din bil bliver vedligeholdt efter bilproducentens forskrifter i hele aftalens løbetid. Dette giver samtidig bilen en højere gensalgsværdi, hvis du ønsker at sælge den på et senere tidspunkt.
 
Med en Vestergaard Tryghedsaftale er din bil altid i topform!
 
Forhør dig om netop din pris på en Vestergaard Tryghedsaftale og de mange fordele, der følger med - kontakt din lokale salgskonsulent eller værkfører. Det betaler sig i længden.