Her er du: Autohuset VestergaardNyheder & events › DANMARKSPREMIERE-AV

DANMARKSPREMIERE - Volvo V60 Cross Country

23. august 2015

Netop nu kan du hos de danske aut. Volvoforhandlere opleve den nye Volvo V60 Cross Country. Det er en eksklusiv bil som markant skiller sig ud fra andre traditionelle stationcars.

Ny V60 Cross Country

·         Robust design til alle veje i alt slags vejr
·         Sportslig V60 kørestil krydret med evnen til at komme frem overalt
·         Supplerer Volvo’s anerkendte Cross Country produktprogram

 
Arven
Tilbage i 1997, da V70 Cross Country blev introduceret, var Volvo det første premium mærke, der kunne tilbyde st.cars med køreegenskaber og robust design, øremærket til veje, der stiller større krav til bilen. Det gav en helt ny biloplevelse, som siden har vundet gehør hos bilisterne.
V60 Cross Country afspejler Volvos skandinaviske arv og kærlighed til naturen og eventyret og kombinerer det bedste fra begge verdener: En sportslig og samtidig komfortabel køreoplevelse kombineret med friheden til at udforske nye horisonter.
Sportslige egenskaber
Frihøjden er 65 mm højere end på den almindelige V60, og det medvirker til, at Cross Country variantens robuste konstruktion er let at kontrollere både på den slagne landevej og udenfor. Samtidig bliver køreoplevelsen mere sportslig i kraft af torque vectoring teknologi og Corner Traction Control. I V60 Cross Country kan man dyrke en eventyrorienteret livsstil i en rene, robuste rammer.
V60 Cross Country kan fås med 18” og 19” hjul med dæk med en højere profil, der understøtter komforten og off-road æstetikken samtidig med, at de reducerer vejstøj og giver ekstra hjulbeskyttelse, hvad enten det er kantsten eller klippefyldte veje, man lægger arm med.
 
Læs mere